PROGRAM TACHOSCAN®

Program TachoScan® je namenjen prevoznim in transportnim organizacijam za olajšanje dela z snemanje, analizo in arhiviranjem podatkov iz analognih in digitalnih tahografov in voznikovih kartic.

Prednosti uporabe programske opreme TachoScan®

Nadzor nad prekrški

Program TachoScan® je namenjen prevoznim in transportnim organizacijam za olajšanje dela z snemanje, analizo in arhiviranjem podatkov iz analognih in digitalnih tahografov in voznikovih kartic.

Skladnost s predpisi

Program je skladen s trenutno veljavnimi predpisi, s čimer je stranki prizanešena skrb okoli tega ali so podatki o delovnem času ob priliki analize in arhiviranja le teh v skladu s predpisi ali ne.

Varno varnostno kopiranje

Enostavno in varno arhiviranje podatkov, vključno z generiranimi poročili, s čimer se prevozno podjetje izogne posledicam kazni za manjkajoče podatke.

Združljivost

Program je združljiv z vsemi napravami ki so namenjene za prenos digitalnih ali analognih podatkov, kar kupcu omogoča uporabo morebitnih že obstoječih naprav za prenos podatkov in seveda tudi prihrani pri stroških.

Racionalizacija dela

Prenos, shranjevanje in analiza podatkov iz analognih in digitalnih tahografov v enem sistemu, izjemno poenostavi delo v prevoznem podjetju.

Preverjanje podatkov

Možnost primerjave podatkov med digitalnim tahografom in voznikovo kartico olajša preverjanje prenesenih podatkov.

Mrežna verzija

Program je možno uporabljati tudi v mrežni različici, kar še dodatno racionalizira delo.


MODULI PROGRAMA TACHOSCAN®

Program TachoScan® je dobavljiv z naslednjimi moduli:

  • TachoScan® MINI (število vozil) je sistem zasnovan za analizo in arhiviranje podatkov iz digitalnih in analognih tahografov z omejitvijo števila vozil.
  • TachoScan® FULL je sistem zasnovan za analizo in arhiviranje podatkov iz digitalnih in analognih tahografov brez omejitve števila vozil.
  • TachoScan® DIGITAL je sistem zasnovan za analiziranje in arhiviranje podatkov iz digitalnih tahografov.
  • TachoScan®ANALOG je sistem zasnovan za analiziranje in arhiviranje podatkov iz analognih tahografov.
  • TachoScan®E-mail DIGITAL je sistem za prenos podatkov iz digitalnih tahografov.